ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Γυναικολογική ασπίδα προστασίας είναι ένα εξαιρετικά συναισθηματικό προϊόν πρόληψης και φροντίδας για τη γυναίκα. Ο γυναικολογικός καρκίνος είναι πλέον πραγματικότητα. Αγαπάμε τη ζωή και πιστεύουμε στην πρόληψη και στην έγκαιρη αντιμετώπιση.

  • Η γυναικολογική ασπίδα προστασίας ξεκινάει από την πρόληψη και σου παρέχει πλήρη κάλυψη των ετήσιων διαγνωστικών εξετάσεων ( τεστ Παπανικολάου και μαστογραφία)  χωρίς κανένα επιπλέον κόστος στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα
  • Το πρόγραμμα γυναικολογική ασπίδα προστασίας είναι πολύτιμος <σύμμαχος ζωής> για κάθε γυναίκα και οδηγεί στην έγκαιρη διάγνωση, πρώτο βήμα για την αποτελεσματική θεραπεία.
  • Σε περίπτωση διάγνωσης γυναικολογικού καρκίνου το πρόγραμμά, σου παρέχει εφάπαξ κεφάλαιο 30.000 Ευρώ ή  50.000 Ευρώ ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις ώστε να χρηματοδοτήσεις χωρίς άγχος κάθε έκτακτη ανάγκη που μπορεί να δημιουργηθεί εξαιτίας του προβλήματος ( πιθανή διακοπή εργασίας, αυξημένες ιατρικές δαπάνες κ.λ.π.)
  • Εκτός το εφάπαξ κεφάλαιο, το πρόγραμμα εξασφαλίζει μηνιαίο εισόδημα 500 Ευρώ 1.000 Ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις, προκειμένου να μπορείς να ανταπεξέλθεις στα αυξημένα έξοδα της καθημερινότητας (πρόσθετη βοήθεια στο σπίτι, έκτακτα έξοδα κ.λ.π.)
  • Σε περίπτωση που απαιτείται νοσηλεία για χειρουργική αντιμετώπιση σου εξασφαλίζει σημαντικά νοσοκομειακά και χειρουργικά επιδόματα. Ημερήσιο επίδομα για κάθε ημέρα νοσηλείας 100 ευρώ ή 150 ευρώ, χειρουργικό επίδομα καθώς και πρόσθετο επίδομα για αισθητική χειρουργική αποκατάσταση 1.000 ευρώ ή 2.000 ευρώ, ώστε να επανέλθεις με αισιοδοξία και ασφάλεια στους κανονικούς ρυθμούς αφήνοντας πίσω σου, τη δυσάρεστη αυτή πιθανή περιπέτεια υγείας.
  • Το εφάπαξ κεφάλαιο κάλυψης που σου παρέχει το πρόγραμμα, μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα νοσοκομειακής κάλυψης ή με τις παροχές του ασφαλιστικού σου ταμείου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικότερα το πρόβλημα υγείας. Σε κάθε περίπτωση το ποσό κάλυψης δεν επηρεάζεται από άλλο ποσό αποζημίωσης και λειτουργεί ως πρόσθετη οικονομική στήριξη.

Ο γυναικολογικός καρκίνος αποτελεί πραγματικότητα και οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη