ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ (VALUE FOR MONEY)

Το πρόγραμμα Χειρουργικό Επίδομα σε εξασφαλίζει σε περίπτωση που νοσηλευτείς για χειρουργική επέμβαση σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας ένα εφάπαξ ποσό ανεξάρτητα από τα έξοδα της νοσηλείας σου με απλουστευμένη διαδικασία αποζημίωσης.

Σου εξασφαλίζει έως 60.000 ευρώ χειρουργικό επίδομα, ανάλογα με τη βαρύτητα της χειρουργικής επέμβασης ανατρέχοντας στο συμβόλαιο όπου υπάρχει πίνακας κατάταξης χειρουργικών επεμβάσεων με τα ποσά που δικαιούσαι.

Η καταβολή του χειρουργικού επιδόματος δίνεται χωρίς αποδείξεις χειρουργών ή αναισθησιολόγων, παρά μόνο με το εξιτήριο του νοσοκομείου. Είναι ένα ιδιαίτερα οικονομικό ασφαλιστήριο που δίνει λύση σε ανθρώπους που δεν θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα για ασφάλεια  υγείας ενώ παράλληλα υποστηρίζουν ότι δε θα τους ενοχλούσε καθόλου να χειρουργηθούν σε Δημόσιο Νοσοκομείο και να τους μείνουν τα χρήματα της αποζημίωσης.

Επίσης απευθύνεται και σε εκείνους που θα χειρουργηθούν σε ιδιωτικό νοσοκομείο και δεν θα ζητήσουν αποδείξεις για να τις προσκομίσουν στην Ασφαλιστική Εταιρεία. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχουν καλύτερη διαπραγμάτευση στις αμοιβές των γιατρών και των εξόδων του νοσοκομείου. Σε αυτή την περίπτωση το χειρουργικό επίδομα θα υπερκαλύψει τη συνολική χειρουργική δαπάνη και θα περισσέψουν χρήματα για τον ασφαλισμένο.