Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μου.

Σκοπός μου είναι η ενημέρωση των ασφαλισμένων και όλων των ενδιαφερομένων για τις σύγχρονες λύσεις  στον τομέα της Ιδιωτικής Ασφάλειας Ζωής.

Εδώ και 25 χρόνια η αποστολή μου είναι να σας δίνω τη λύση στο κάθε σας πρόβλημα με τελικό σκοπό την οικονομική αποκατάσταση σε περίπτωση που επέλθει ο κίνδυνος.

Λειτουργώ ως Ανεξάρτητος Ασφαλιστής ζωής με κριτήριο το συμφέρον του κάθε ασφαλισμένου μου και δεν είμαι συνδεδεμένος αποκλειστικά με μια ασφαλιστική εταιρεία.

Προσφέρω ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας  μαζί σου όλο το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο.

Σέβομαι τα ασφάλιστρα που καταβάλλει ο κάθε ασφαλισμένος και θέλω με τις υπηρεσίες  που του παρέχω να αντιλαμβάνεται ότι η αγορά ενός  ασφαλιστικού προϊόντος μέσω του Ασφαλιστή Ζωής δεν έχει ουδεμία σχέση και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγορά ενός προϊόντος ασφάλισης ζωής και υγείας μέσω direct.

Ο ρόλος μου είναι να είμαι ο υποστηρικτής σου.

Αρχή μου είναι ότι η σωστή ανάληψη του κινδύνου πρέπει να ξεκινά στην έναρξη ασφάλισης και να στηρίζεται πρωτίστως στην επιτυχή διερεύνηση των αναγκών του κάθε υποψηφίου προς ασφάλιση, στην ιεράρχηση των αναγκών του, στην αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων του και στη συνέχεια στη συμπλήρωση της αίτησης.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΜΑΛΗΣ

Απόφοιτος Τμήματος Στατιστικής Ασφαλιστικής
Πανεπιστημίου Πειραιώς
FINANCIAL PLANNER
Μέλος της EFICERT

Εγώ και η ομάδα μου στο backoffice δίνουμε εξαιρετικά μεγάλη βαρύτητα στην αρχική αίτηση ασφάλισης ζωής διότι αδιαμφισβήτητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του συμβολαίου του κάθε ασφαλισμένου και βάσει αυτής της αίτησης και της συνολικής διαχείρισης και λήψης του ασφαλιστικού κινδύνου (risk management) κρίνεται η αποζημίωση όποτε και αν επέλθει.

Έλα να μοιραστούμε μαζί το πρόβλημά σου. Το πρόβλημα σου γίνεται και δικό μου, μπαίνω στη θέση σου και ενεργοποιώ άμεσα την εργαλειοθήκη μου που είναι οι γνώσεις μου, τα ασφαλιστικά προϊόντα που μου διαθέτουν οι επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες που συνεργάζομαι, η πολύχρονη εμπειρία μου και η ομάδα που με πλαισιώνει.

Η γραμματειακή μου υποστήριξη βρίσκεται σε υψηλά standards, εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη  από το Νόμο με πιστοποίηση τύπου Α,Β,Γ ώστε να σε εξυπηρετεί, να σου προτείνει ασφαλιστικά προϊόντα και να σου δίνει τις κατάλληλες πληροφορίες.

Αναστάσιος  Μάμαλης

Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ

Η Κυριακή Τσακίρη είναι Λογίστρια, Φοροτεχνικός Α’ τάξης, πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος και Ασφαλιστικός σύμβουλος από το 1999. Είναι απόφοιτος των ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων του NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY, μιλάει Αγγλικά και είναι μητέρα 2 παιδιών.

Η Κανέλα Μελά είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος τύπου Α,Β,Γ. Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά.

Ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας από το 2014.

Η Μπερτόλη Δήμητρα είναι πιστοποιημένη ασφαλιστική υπάλληλος τύπου Α,Β,Γ. Είναι κάτοχος πτυχίου Στατιστικής Ασφαλιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά .

Ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας από το 2019.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

H QPIRAEUS INSURANCE BROKERS πάντα δίπλα στον συνεργάτη

H  QPIRAEUS INSURANCE BROKERS βρίσκεται από το 2008 δίπλα στους Συνεργάτες μας, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντά τους, στον τομέα της Συμβουλευτικής Υποστήριξης, της Εκπαίδευσης και της Ανάπτυξης

H QPIRAEUS INSURANCE BROKERS αποτελεί μια συνεργασία δική μου με τον Τσακίρη Γιώργο, ένα δυναμικό και έμπειρο άτομο στην Στρατολόγηση στον Συντονισμό και στην Εκπαίδευση Συνεργατών.  Στηριζόμενοι σε σύμπνοια απόψεων, ομόνοια, καλή διάθεση και έχοντας κοινούς στόχους καταφέραμε με επιτυχία να αναπτύξουμε και να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας στους Ασφαλιστές μας και να φτιάξαμε τη δική μας πανελλήνια ομάδα FINANCIAL PLANNERS.

Έμβλημά της εταιρείας μας είναι το Q. Προήλθε από τα αρχικά των λέξεων: Quality: Ποιότητα, Quantity:Ποσότητα και Quickly: Ταχύτητα. Υιοθετήθηκε αυτό το έμβλημα αφενός γιατί αποτελεί την φιλοσοφία των ιδρυτών της και αφετέρου, γιατί επιθυμεί να μεταλαμπαδεύσει τα τρία αυτά στοιχεία στους συνεργάτες που θέλουν να συμπορευτούν μαζί της και να αποκτήσουν την ίδια φιλοσοφία